Milföy hamurlarını servis yapacağınız kasenin büyüklüğünde kesin ve yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpiştirdikten sonra 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Somon balığını iri küp şeklinde doğrayın ve üzerini geçecek kadar su ekleyin. Limon dilimleri ve defne yaprağı ile yumuşayıncaya kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Diğer tarafta soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Doğranmış kereviz sapı, küp doğranmış patates, havuç, tuz ve karabiber ekleyip soteleyin. Ayrı bir tavada tereyağını eritip unu sararıncaya kadar kavurun. Karıştırmaya devam ederek su ekleyin. 5 dakika pişirip sotelenmiş sebzeler, hardal, krema ve balıkları ekleyin. 4-5 dakika daha pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Yemeği servis kaselerine alın ve üzerine kızarmış milföyleri yerleştirerek sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.