Bıldırcın Yumurtalı Ve Keçi Peynirli Pancar Kulesi

Bıldırcın Yumurtalı Ve Keçi Peynirli Pancar Kulesi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bıldırcın Yumurtalı Ve Keçi Peynirli Pancar Kulesi için

Malzemeler

  • 1 pancar
  • 100 gr tulum peyniri
  • 50 gr beyaz peynir
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 dal taze kekik
  • 1 taze soğan
  • Maydanoz
  • 1 bıldırcın yumurtası
  • 1 yemek kaşığı balzamik sirke
  • Tuz
  • Karabiber
Bıldırcın Yumurtalı Ve Keçi Peynirli Pancar Kulesi

Nasıl Yapılır

Tulum peyniri, beyaz peynir, doğradığınız soğan, maydanoz ve taze kekiği bir kapta karıştırıp harmanlayın. Pancarları ince dilimleyin. Zeytinyağı tuz ve karabiber ilemarine edin. Önceden hazırladığınız peynirli karışımı pancarların arasına doldurun. Bıldırcın yumurtasını kaynayan suda poşe yöntemiyle pişirin. Pancar kuleleri, bıldırcın yumurtası ve üzerine gezdirdiğiniz balsamik sirke ile servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo