Tart hamuru için, margarini eritip soğutun. Hamur
yoğurma kabına alıp yoğurt, tuz, kabartma
tozu ve yumurtayı ekleyip karıştırın. Yumuşak
ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar un
ekleyip yoğurun. Hamuru içi yağlanmış küçük
tart kalıplarının içine paylaştırın. Elinizle hafifçe
bastırarak hamurları kalıplara yayın. Hamurları
kabarmaması için çatalla birkaç yerinden
delin. Buzdolabında 30 dakika bekletin. Fırını
190 derecede ısıtın. Tartların iç harcı için, sarımsakların
kabuğunu soyup kıyın. Sarımsak,
zeytinyağı, tuz, karabiber, hardal sos ve balı bir
kasaye alıp karıştırın. Domateslerin ekleyip tekrar
karıştırın. Domatesli harcı tart hamurlarının
üzerine yayın. Sıcak fırında 25-30 dakika pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra 10 dakika kalıpların
içinde bekletin. Çok az zeytinyağı ve baharatla
harmanlanmış mozzarella peynirlerini ekleyin.
Taze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.