Dereotlu Ve Peynirli Tart

Dereotlu Ve Peynirli Tart
18 Eylül 2020
Misafir ağırlarken sunulan dereotlu ve peynirli tart nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. Dilerseniz, bol malzemeli dereotlu ve peynirli tart tarifine geçebiliriz.
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Dereotlu Ve Peynirli Tart için

Malzemeler

  • 125 gr yumuşatılmış margarin
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 su bardağı un

İç harcı için

  • Yarım demet dereotu
  • 3 yumurta
  • 300 gr beyaz peynir
Dereotlu Ve Peynirli Tart

Nasıl Yapılır

Un, yoğurt, margarin, kabartma tozu ve tuzu bir kapta yoğurun. Hamurdan üzeri için bir parça ayırın. Kalan hamuru tart kalıbına açıp yerleştirin.

İç harcı için yumurtaları çırpın. Çatalla ezdiğiniz peynir ve ince doğranmış dereotunu ilave edin. Hamurun üzerine harcı dökün. Ayırdığınız hamuru oklavayla açıp şerit hamurlar keserek üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirip servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo