Yağ ve şekeri krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurta sarılarını ekleyerek iyice karıştırdıktan sonra un ve kakaoyu ekleyin. Hızlıca yoğurun. Hamuru 6 küçük tart kalıbına yerleştirin. Tabanlarını çatal ile deldikten sonra 1 saat bekletin. Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 10-15 dakika pişirin. Izgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Su, şeker ve şurubu kaynayana kadar yaklaşık 8-10 dakika kaynatın. Ocaktan aldıktan sonra içerisine 7 yemek kaşığı krema ve vanilyayı ekleyin. Ilınmaya bırakın. Karışım ılındıktan sonra tartların üzerine eşit olarak bölüştürün. Başka bir tencerede 3 yemek kaşığı krema, tuz ve çikolatayı benmari usulü ısıtın ve tartların üzerine dökün. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.