Tart hamuru için tereyağı, yumurta sarısı ve pudra şekerini mutfak robotunda
karıştırın. Un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip hamuru unlanmış tezgaha alarak
yoğurun. Streç filmle kaplayıp 30 dakika buzdolabında dinlendirin. Dikdörtgen bir
tart kalıbını yağlayın. Dinlenen hamuru tart kalıbın içine yayıp çatalla delikler açın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Izgara tel üzerine
alıp soğumaya bırakın. Çikolatalı sos için kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. Ocaktan
alıp çikolatayı ekleyin ve çikolata iyice eriyene kadar karıştırın. Soğuyan tartınızın
üzerine dökün. Frambuazları tartınızın üzerine dizip oda sıcaklığında soğumaya
bırakın. Tartınız ılınınca buzdolabına alıp birkaç saat dinlendirin. Üzerine pudra
şekeri serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.