Kurabiye için tereyağı ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Un, kabartma tozu, bir tutam kadar tuz, süt ve vanilya esansını ilave edip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru iki eşit bezeye ayırın. Bezeleri streç filmle sarıp buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin. Dinlenen bezeleri unlanmış tezgah üzerine alın ve bir merdane yardımıyla açın. Şekilli bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Kurabiyeleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Çikolataları farklı kaplarda benmari usulü eritin. Soğuyan kurabiyelere farklı renklerdeki çikolatalardan sürün ve renkli şekerlemeler ile süsleyerek soğutun. Çikolatalar donduktan sonra servis yapın.
Teşekkür ederiz.