Fırını önceden 190 dereceye ayarlayın. İki adet geniş fırın tepsisini hafifçe ayçiçeği yağıyla yağlayın. Un, karbonat, tarçın ve toz şekerini bir kaseye koyun ve karıştırın. Tereyağı ile şurubu bir tavaya alın ve kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin. Tavadaki tereyağlı karışımı unlu karışıma ekleyin. Tahta bir kaşıkla iyice karıştırdıktan sonra ellerinizi kullanarak karışımı pürüzsüz bir hamur yapmak için toparlayın. Karışımı hafifçe unlanmış bir yüzeye koyun ve yaklaşık 5 mm kalınlığında açın. Hafifçe unladığınız hayvan şekilli kesme aletleriyle kurabiye hamurundan figürler kesin. Kalan hamura da aynı işlemi uygulayın ve kurabiyeleri aralarında mesafe bırakarak tepsiye dizin. Tepsiyi fırına verip kurabiyeler hafifçe kızarana kadar 8-12 dakika pişirin. Fırından alıp birkaç dakika kadar fırın tepsisinde bekletin ve ardından tamamen soğuması için tel ızgaraya alın. Pudra şekerini küçük bir kaseye eleyin ve sürekli karıştırarak yumuşak bir şekerli krema elde edecek miktarda suyu ekleyin. Şekerli kremayı küçük sade uçlu bir hamur torbasına koyun ve kurabiyelerin üstüne süslemeler yapın. Kısa bir süre bekletip servis yapın.
Teşekkür ederiz.