Tereyağı, su ve tuzu tencereye alın ve kısık ateşte kaynatın. Unu ilave edip 5-6 dakika pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilınan hamura yumurtaları tek tek kırıp mikserle iyice yedirin. Hamuru geniş uçlu sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili ya da hafif yağlanmış fırın tepsisine hamuru istediğiniz uzunlukta şeritler halinde sıkın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişirme sırasında ve fırını kapattıktan 40 dakika sonraya kadar fırın kapağını açmayın. Kreması için, süt hariç diğer malzemeleri tencereye alın. Sütü yavaş yavaş ekleyin ve sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Fırından çıkardığınız ekleri enlemesine kesin ve arasına kremayı doldurun. Kremayı sos tenceresinde ısıtın. Çikolatayı küçük parçalara bölerek ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Pastaların üst kısmını çikolataya batırıp 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
Teşekkür ederiz.