Mayayı bir kasede ılık suyla eritin ve 10 dakika bekletin. Haşlanmış patatesi çatal yardımıyla ezerek mayaya ekleyin. Ayçiçek yağı ve tuzu ekleyin. Yavaşça unu ilave ederek yoğurun. Tuzu ekleyerek yumuşak bir kıvam elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle örterek hamur iki katına çıkana kadar dinlendirin. Başka bir kapta iç harcı için gereken tüm malzemeyi karıştırın. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın. Un serptiğiniz tezgahta oval açın. Kenarlardan 3 cm uzunluğunda 1 cm aralıklarla parçalar kesin. Ortada kalan kesilmemiş alana iç harcı paylaştırın. Kesik olan parçaları karşılıklı üst üste gelecek şekilde kapatın. Tüm malzemeyi aynı şekilde hazırlayın. Üzerlerine birer parça tereyağı koyarak önceden 160 derecede ısıttığınız fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.