Geniş bir kapta un, yumurta, süt, kıyılmış maydanoz ve tuzu çırpın. Yağlanmış
yapışmaz yüzeyli bir tavaya bir kepçe karışımdan dökerek her iki yüzeyini de
hafifçe pişirin.
Hamur bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. İç harcı için salçalık
kırmızıbiberleri fırında közleyip kabuklarını soyun.
Küçük parçalar halinde doğrayın.
Kurutulmuş domatesleri de aynı şekilde doğrayın kesin. Zeytinyağını tavada ısıtıp
ince kıyılmış sarımsağı kavurun.
Domates, biber ve cevizi ekleyip birkaç dakika daha
kavurun. Kıyılmış maydanoz ve siyah zeytini ekleyip karıştırın. İç harcı sıcak kalacak
şekilde saklayın.
İç harca rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip karıştırın. Kreplerin
arasına paylaştırıp sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.