Böreğin iç harcı için iki yemek kaşığı tereyağını tencerede eritin. Küçük kesilmiş etleri ekleyip bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip 20-25 dakika pişirin. Üzerinde biriken köpükleri bir kaşıkla temizleyin. Suyu çekip etler pişince tencereyi ocaktan alın. Yoğurt, yumurtalar, muskat, tuz ve limon suyunu bir kasede çırpın. Yufkaları yemek tabağı büyüklüğünde kesin. İkişer parçanın arasına ayçiçeği yağı sürüp yapıştırın. Yufkayı yağlanmış kase şeklindeki metal kalıplara kenarları dışa sarkacak şekilde yerleştirin. Etleri içlerine paylaştırıp yoğurtlu sostan gezdirin. Yufkanın kenarlarını harcın üzerine doğru kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.