- Göğüs etlerini orta boy bir tencereye yerleştirip 4 su bardağı su ekleyerek orta ateşte pişirin. Soğanı 4’e bölüp tencereye ekleyin.
- Tuz ve karabiberi de serpiştirip, tavuk etleri yumuşayıncaya kadar pişirdikten sonra etleri tencereden alıp süzün.
- Etleri küçük parçalar halinde didikleyin ve bir kenarda bekletin.
- Sosu için süzme yoğurdu derin bir kaba aktarıp üzerine hardalı ilave ettikten sonra çatalla iyice çırpın.
- Kabuklarını soymadan rendelediğiniz salatalıkları ve kırmızı toz biberi de ekleyip karıştırın.
- Hazırladığınız sosu önceden ikiye ayırdığınız sandviç ekmeklerinin bir katına kaşıkla yayın.
- Sosun üzerine didiklediğiniz tavuk etini paylaştırıp, diğer ekmek parçalarını üzerlerine kapatın. Sandviçleri yeşillik ve domatesle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Dilerseniz, nefis tadıyla yoğurtlu tavuklu sandviç tarifine de göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.