Kuzukulağı Soslu Bresaola

Kuzukulağı Soslu Bresaola
21 Aralık 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kuzukulağı Soslu Bresaola için

Malzemeler

  • 480 gr kuzukulağı pesto sos
  • 500 gr bresaola
  • 500 gr kabak
  • 400 gr salatalık
  • 100 gr susam
  • 100 gr keten tohumu

1 litre kuzukulağı pesto için

  • 120 gr kuzukulağı
  • 75 gr dolmalık fıstık
  • 750 ml zeytinyağı
  • 70 gr parmesan peyniri
  • 20 gr sarımsak
  • Tuz
  • karabiber
Kuzukulağı Soslu Bresaola

Nasıl Yapılır

  1. Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin.
  2. Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın.
  3. Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin.
  4. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo