Levrek Pirzola

Levrek Pirzola
14 Ağustos 2021
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Levrek Pirzola için

Malzemeler

  • 1 kg levrek
  • Zeytinyağı
Levrek Pirzola

Nasıl Yapılır

  1. Bütün olarak aldığınız levreği, fileto olacak şekilde tam ortadan enine ikiye bölüp, kılçıklarını temizleyin. Ortadan ikiye böldüğünüz levreğin her bir parçasını ortadan ikiye bölün.
  2. Bu dört parçanın her birini deri kısmından hafif çizerek sırt sırta gelecek şekilde içten dışa doğru katlayıp pirzola haline getirin.
  3. Izgarada veya fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın. Afiyet olsun.

Nefis levrek ızgara tarifini de deneyin.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo