En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14037 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1249 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2323 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5049 Tarif
Salata ve Meze
1251 Tarif
Sos
470 Tarif
Tatlı
8676 Tarif
Yöresel
1975 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Fırında Somon
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Güveçte Safran Soslu Levrek
Güveçte Safran Soslu Levrek
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Kerevizli Haydari
Anne sütlacı
Babaanne kurabiyesi
Kakaolu Süt Burger
Kaymak
3-6-9 Keki
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Bakliyat Pişirmenin 8 Püf Noktası
Chia Tohumu Nasıl Yenir: 7 Farklı Yöntem
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
Güveçte Safran Soslu Levrek için
Malzemeler
500 gr levrek fileto
5 kültür mantarı
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı toz safran
Tuz
Karabiber
2 diş sarımsak
Güveçte Safran Soslu Levrek
Nasıl Yapılır
Sarımsak ve mantarları tereyağında soteleyin. Safranı ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın.
Izgarada hafif pişirdiğiniz levrekleri güvece alın. Üzerine kremalı sosu gezdirin.
En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Levrek Tarifleri
Balık Yemekleri
Sos Tarifleri
Fırın Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
23 Dakika
Tavada Lüfer
Selinhdr
Balık Yemekleri
70 Dakika
Arroz De Marisco
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Cazuela De Mariscos
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Jumbo Güveç
Balık Yemekleri
50 Dakika
Lipsoz Balığı
Balık Yemekleri
40 Dakika
Izgara Palamut
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.