Balık Kavurma

Balık Kavurma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Balık Kavurma için

Malzemeler

  • 1 levrek (farklı mevsim balıkları da kullanabilirsiniz)
  • 100 gr mantar
  • 4 sivri biber
  • 2 domates
  • Defne yaprağı
  • 1 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Tane karabiber
  • 2 tatlı kaşığı şarap
Balık Kavurma

Nasıl Yapılır

Mantar, domates, soğan, sarımsak, sivri biber, kılçıkları temizlenmiş levreği doğrayıp derin bir tavada hepsini kavurun. Balıklar pişince, tuz, karabiber ve şarabı ilave edip birkaç dakika daha pişirin. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Mevsimin en taze balıklarını kullanmak için, hangi mevsimde hangi balık yenir yazımıza göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo