Cevizli Havuç Mezesi

Cevizli Havuç Mezesi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Cevizli Havuç Mezesi için

Malzemeler

  • 2 havuç
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı mayonez
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber
Cevizli Havuç Mezesi

Nasıl Yapılır

Havuçları temizleyip rendeleyin. 1 kaşık rendelenmiş havucu ayırın. Sarımsakları soyup ezin. Bir kapta yoğurt, mayonez, ceviz içi, sarımsak, havuç ve tuzu karıştırıp servis tabağına alın.

Kırmızı pulbiber ve ayırdığınız rendelenmiş havucu üzerine serpip servis yapın.

Afiyet olsun.

Ana yemeklerle birlikte sunabileceğiniz havuç mezesini notlarınıza eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo