Renkli bisküvilerle hazırlanan makaron, Fransız tatlısı olarak bilinse de, İtalyan mutfağına özgü bir lezzettir. Ana malzemesi badem unu olan bu tatlı, ilk olarak Venedik de yapılmıştır. Zaman içerisinde yaygınlaşan makaronlar, genellikle hazır paketlerde satılır. Karbonhidrat değeri yüksek olsa da, kreması için meyve püreleri kullanılır. Diyabet hastalarının ölçülü bir şekilde tüketmesi önerilir. Peki, nefis mi nefis bir atıştırmalık olan makaron nasıl yapılır? Farklı renklerle ve meyvelerle süsleyebileceğiniz ev yapımı makaron tarifine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.
1 Porsiyon Renkli Makaron Kaç Kaloridir?
Çay saati tarifleri sayfamızdan en lezzetli atıştırmalıklara göz atmayı unutmayın.
Makaron hamuru için
Çikolatalı krema için
Fıstıklı krema için
Portakallı krema için
Renkli Makaron Kreması Nasıl Yapılır?
Teşekkür ederiz.