Bademli pandispanya 2 adet 20 cm kelepçeli kalıp alıp tabanlarını yağlı kağıt ile kaplayın. Fırını önceden 170 dereceye ayarlayın. Geniş bir çırpma kabına tereyağı ve şekeri alarak iyice çırpın. Karışımın üzerine krema ve badem aromasını ekleyerek çırpmaya devam edin. 3 yumurta akını ekleyip iyice karıştırdıktan sonra, kalan 3 yumurta akını da ekleyip çırpmaya devam edin.
Kuru malzemeleri ayrı bir kapta karıştırın. Küçük bir bardakta süt ve suyu karıştırın. Kuru malzemelerin yarısını diğer karışıma ekleyin, üzerine süt-su karışımını ekleyip karıştırın. Kuru malzeme karışımının kalanını da ekleyerek karıştırmaya devam edin. Kalıplara eşit miktarda bölerek 20-25 dakika pişirin. Kürdan testi ile kontrol edin ve fırından alıp soğumaya bırakın.
Vişneli krema için geniş bir çırpma kabında tereyağı ve margarini iyice yumuşayana kadar çırpın. Pudra şekerinin yarısını yavaşça ekleyerek çırpmaya devam edin. 4-5 yemek kaşığı vişne suyunu ekleyerek karıştırın. Daha sonra pudra şekerinin kalanını yavaşça ekleyerek iyice çırpın ve bir kenarda bekletin.
Vanilyalı krema için geniş bir çırpma kabında tereyağı ve margarini iyice yumuşayana kadar çırpın. Pudra şekerinin yarısını yavaşça ekleyerek çırpmaya devam edin. Vanilya aroması ve 1 yemek kaşığı su veya sütü ekleyerek çırpmaya devam edin. Daha sonra pudra şekerinin kalanını yavaşça ekleyerek yine iyice çırpın. Gerekirse bir miktar daha su veya süt ekleyin.
Pasta keklerinin kabaran yerlerini keserek düz katlar oluşturun. İlk katı servis tabağına yerleştirerek, yaklaşık 1 bardak vişneli kremayı üzerine yayın. Vişneleri krema üzerine bastırarak spatula ile düzeltin. Üzerine ikinci katı koyup kalan krema ile dışını kaplayın. Spatula ile çizgiler oluşturun. Vanilyalı krema ile etrafını süsleyerek üzerine vişneleri dizin. Süsleme şekerleri ile süsleyin. Birkaç saat buzdolabında dinlendirin.
Teşekkür ederiz.