Tereyağı ve toz şekeri geniş bir kaba alın. Mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Yumurtalar ve unu ekleyip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
Hindistan cevizi, rendelenmiş lime kabuğu ve lime suyunu ilave edip bir spatula yardımıyla tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın.
Harcı yağlı kağıt serili 18 cm çapındaki üç yuvarlak kek kalıbına paylaştırın. Kekleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin.
Lime kremasını hazırlamak için gerekli olan tüm malzemeyi bir sos tenceresine alın. Krema kıvam almaya başlayıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Şurubu hazırlamak için limon suyu ve toz şekeri ayrı bir sos tenceresine alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar kaynatın.
Dolgusu için; krema, pudra şekeri ve rendelenmiş lime kabuğunu geniş bir kaba alın.
Kıvam almaya başlayıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın ve lime kremasına ekleyin.
Kalan lime kabuğu rendesini de ilave edip iki krema da iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın.
Soğuyan keklerinizi kalıplarından çıkarın. Aralarına krema sürerek üst üste yerleştirin. Kalan kremayı kenarlarına ve üzerine sürün.
Beyaz çikolatanın üzerini bıçakla kazıyarak çikolata yaprakları elde edin.
Pastanın üzerini ve kenarlarını beyaz çikolata yapraklarıyla kaplayın. Üzerini rendelenmiş lime kabuğu ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.