Armutlu Ekmekler

Armutlu Ekmekler
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Armutlu Ekmekler için

Malzemeler

  • 2 paket tuzsuz etimek
  • 2 paket kremşanti
  • 3 su bardağı süt
  • 3 armut
  • 1 su bardağı Hindistan cevizi

Süslemek için

  • Frenk üzümü
Armutlu Ekmekler

Nasıl Yapılır


Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Hazır toz krem şantiyi 2 bardak süt ile mikserde iyice çırpın. Buzdolabında 10-15 dakika bekletin. Armutların kabuklarını soyup çok ince dilimleyin.
 
Kalan 1 bardak sütü geniş bir kaba alıp etimekleri ıslatın ve yarısını düz bir servis tabağına yanyana dizin. Kremşantinin üçte birini etimeklerin üzerine sürüp dilimlenmiş armutların tamamını yerleştirin. Üzerini kalan etimeklerle kapatın. Kremşantiyi tekrar sürüp etimekleri üzerine kapatın. Üzerine bolca hindistancevizi serpiştirin. Buzdolabında 1-2 saat bekletip dilimleyip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo