Tereyağını küçük bir tencerede kısık ateşte eritin. Ocaktan alıp küçük parçalara ayırdığınız bitter çikolatayı içine kırarak ekleyip eritin. Soğumaya bırakın.
Tereyağlı çikolata karışımına yumurtaları ekleyerek iyice çırpın. Toz şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Un, kakao, vanilya ve tuzu eleyerek karışıma ilave edin.
Çok fazla çırpmamaya özen göstererek malzemeyi karışıma yedirin. Son olarak küçük parçalara ayırdığınız beyaz çikolatayı ve böğürtleni ekleyip hafif karıştırın.
Dikdörtgen cam kalıbı yağlı kağıt ile kaplayın. Brownie malzemesini kalıba dökün. 160 dereceye ayarlı soğuk fırında 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Teşekkür ederiz.