Ganaj için, Hindistan cevizi sütü ve küçük parçalara böldüğünüz bitter çikolatayı ısıya dayanıklı bir kaba alarak benmari usulü eritin. Üzerini streç filmle kapatıp buzdolabına alın ve 1 saat bekletin. Buzdolabından alıp mikser yardımıyla birkaç dakika çırpın.
Cupcake için, toz şeker, kakao, kabartma tozu, karbonat, un ve bir tutam tuzu geniş bir kaba alarak harmanlayın. Kahve ve erittiğiniz Hindistan cevizi yağını ekleyip karıştırın. Küçük bir kapta keten tohumu ve suyu karıştırıp cupcake harcına ekleyin.
Karışımı muffin kağıdı yerleştirdiğiniz muffin kalıplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-18 dakika pişirin. Fırından alıp ılınmaya bırakın. Ilındıktan sonra ganajı bir sıkma torbasına alın ve cupcakelerin üzerine sıkın. Deniz tuzu serperek servis yapın.
Teşekkür ederiz.