Kıymaları geniş bir kaba alıp üzerine, Antep fıstığı, rendelediğiniz soğan, sarımsak, su, tuz ve baharatları ekleyip yoğurun. Harçtan bir avuç dolusu alın ve aşağı doğru sıkarak şiş boyunca yayın.
Zeytinyağını döküm bir tavada ısıtıp şişe dizdiğiniz kebapları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
Servis için kırmızı soğanı piyazlık doğrayıp bir kaseye alın. Üzerine nar ekşisi gezdirip sumak serpin ve karıştırın. Maydanozları ilave edip harmanlayın. Patlıcanın kabuklarını soymadan ince yuvarlak doğrayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
Patlıcanları servis tabağına dizin. Üzerlerine şiş köfteleri yerleştirin. Yanında sosladığınız soğan ve lavaş ile servis yapın.
Teşekkür ederiz.