Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 8 dakika haşlayın. Daha sonra süzün.
Haşlanmış makarna henüz sıcakken tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın.
Makarnanın 1/3’ünü ısıya dayanıklı dikdörtgen bir fırın kabına yayın.
Makarnanın üzerine önce ince kıyılmış hindi fümenin yarısını serpin, sonra da dilimlenmiş kaşar peynirlerini üzerini tamamen örtecek şekilde yerleştirin.
Bu işlemi bir kat daha olacak şekilde yapın. En son katına yani üçüncü kata tekrar haşlanmış makarnayı yayın.
Makarnanın üzerine kıyılmış maydanoz ile rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Sosu için sütle yumurtaları iyice çırpın. Makarnanın üzerine dökün.
Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında, peynirler kızarana kadar pişirin.
Teşekkür ederiz.