Sucukları iki parmak kalınlığında verev dilimlere kesin.
Hamur için ıspanağı temizleyip doğrayın.İyice yıkayın. Hafif haşlayıp elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
Robotta püre halinde ezin. Mayayı ılık suda eriyene kadar karıştırıp 10 dakika bekletin. Un, doğranmış tereyağı, mayalı su ve tuzu hamur yoğurma kabına alıp pürüzsüz kıvamda bir hamur yoğurun.
Hamuru top şeklinde kapatıp üç misli kabarana kadar bekletin. Francala şekli verip ortasını bıçakla uzunlamasına çizin.
Üzerine tuzlu su sürüp önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkarın.Ekmek soğuyunca dilimleyin.
Sucuk dilimlerinin üzerine zeytinyağı sürüp ızgara yada mangalda iki taraflı pişirin. Sucukları ıspanaklı ekmek dilimlerinin arasına yerleştirin.Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.