Pastırmalı Kuru Fasulyeli Dilim Ekmek

Pastırmalı Kuru Fasulyeli Dilim Ekmek
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pastırmalı Kuru Fasulyeli Dilim Ekmek için

Malzemeler

  • 400 g haşlanmış kuru fasulye
  • 60 g mascarpone peyniri
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 4 dilim kızarmış ekmek
  • 4 parça pastırma
  • ¼ demet mikro turp filizi
  • Tuz
  • Karabiber
Pastırmalı Kuru Fasulyeli Dilim Ekmek

Nasıl Yapılır

Haşlanmış kuru fasulye, mascarpone peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderden geçirip püre haline getirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine önce zeytinyağı, daha sonra kuru fasulyeli karışımıdan sürün. Pastırma dilimlerini üzerine ekleyin. Turp filizi yaprakları ve karabiber ile süsleyip servis yapın.

Mascarpone peynirini yerine, labne peyniri kullanarak da aynı lezzetti yakalayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo