Castagnole
Jale Balcı’dan yeni yıla merhaba derken sevdikleriniz için hazırlayacağınız şahane bir lezzet önerimiz var. Öksürük, astım gibi solunum yolu hastalıklarına iyi gelmesiyle bilinen bıldırcının hem eti, hem de yumurtası sık sık tüketilir. Toksin ve ağır metallerin vücuttan uzaklaştırılmasını sağlayan bıldırcın eti, düşük yağ seviyesine sahiptir. Bu yüzden diyet eti olarak da bilinir. Protein bakımından zengindir. Malzemeler hazırsa, bıldırcın tarifi için kolları sıvayalım ve tarif detaylarına geçelim.
Dilerseniz, bıldırcın dolması tarifini de deneyebilirsiniz. Bıldırcın gibi farklı et çeşitleri denemek istiyorsanız siste ördek ve ördek pastilla tarifine göz atın.
Pilav için
Teşekkür ederiz.