Kedidili tatlısı
Üzeri için
Bitter çikolatayı küçük parçalar şeklinde kırıp cam kase içine alın. Benmari usulü eritin. Kaseyi sıcak suyun üzerinden alın. Çikolataya Antep fıstıklarını ekleyip karıştırın. Balı ekleyin. Fırını 190 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Baklava yufkalarını mutfak tezgahına yayın. Üzerine eritilmiş tereyağını fırça yardımıyla sürün ve ortadan ikiye katlayın. İkiye bölün. Ortasına ballı çikolatadan 1 yemek kaşığı sürüp sigara böreği gibi katlayıp tepsiye dizin. Kalan yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Hafif kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.