Fırını 180 dereceye ayarlayın. 20 x 20 cm ölçülerinde kalıba yağlı kağıt serin. Bisküvileri mutfak robotunda toz haline getirin. Limon kabuğu ve eritilmiş tereyağı ekleyip karıştırın ve kalıbın tabanına yayın. 10 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Yumurta sarıları ve yoğunlaştırılmış sütü mikserle çırpın. Limon suyu ve rendelenmiş kabuğunu ekleyip karıştırın. Frambuazları ekleyip spatula ile yavaşça karıştırın ve bisküvi tabanının üzerine yayın. 15 dakika ya da katılaşıncaya kadar pişirip oda sıcaklığına gelinceye kadar soğutun. Buzdolabına alarak en az 1 saat soğutun. Üzerini file badem, rendelenmiş portakal kabuğu, böğürtlen ve yaban mersini ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.