Tart hamuru için un, tereyağı ve bir tutam tuzu çırpın. Acıbadem kurabiyelerini ufalayıp, şeker ve 2 yumurtanın sarısı ile diğer karışıma ilave edin.
1 çorba kaşığı yumurta akını da çırparak köpürtün ve karışıma ekleyerek yoğurun. Hamuru streç filme sarıp 30 dakika dinlendirin.
Hindistan cevizi sütü elde etmek için krema, süt, rende Hindistan cevizi ve 60 g toz şekeri ocakta kaynattıktan sonra çok ha?f soğumasını bekleyin ve ince bir tülbentten geçirip süzün.
Kalan toz şekeri, 2 yumurta sarısı ve 1 yumurtayla karıştırın. Unu ekleyip süzdüğünüz Hindistan cevizi sütüyle sulandırın. 3 dakika pişirip kaynattıktan sonra soğumaya bırakın.
Tart kalıbını yağlayın ve 4 mm kalınlığında açtığınız tart hamurunu kalıba kenarlarını da kaplayacak şekilde bastırarak yerleştirin. Tabanını çatal yardımıyla birkaç yerinden delin.
Hamurun üzerine kremayı aktarıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. 15 g şekeri yapışmaz yüzeyli tavada karamelize edip ananas dilimlerini soteleyin. Ananasları tartın üzerine alıp pudra şekeri serpin. Hindistan cevizi dilimleriyle süsleyin.
Teşekkür ederiz.