Kreması için tüm malzemeyi sos tenceresine alın. Sürekli karıştırarak yoğun bir kıvam alana kadar kısık ateşte pişirin. Kıvamı yoğunlaşınca ocaktan alın, arada bir karıştırarak oda ısısında soğumaya bırakın.
Kurabiye hamuru için tereyağını, şekeri ve yumurtaları hamur yoğurma kabına alın. Krem haline gelene kadar çırpın. Yoğurdu ve sıvı yağı ekleyip karıştırmaya devam edin. Elenmiş unu ve kabartma tozunu kontrollü bir şekilde ilave ederek yoğurmaya başlayın. Hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin.
Buzdolabından aldığınız hamuru ikiye bölün. Un serpilmiş tezgahın üzerinde bir parçasını merdane yardımı ile açıp, yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla hamurlar kesin. Her yuvarlak hamurun yarısına tatlı kaşığı yardımı ile kremasından yerleştirin. Poğaça şeklinde ikiye katlayın. Hamurun uçlarını elinizle iyice bastırarak yapıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 20-25 dakika pişirin. Soğuyunca pudra şekeri serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.