Fırını önceden 160 dereceye ayarlayıp ısıtın. Tereyağı, esmer şeker ve toz şekeri mikser yardımıyla orta ayarda çırpın.
Yumurta, yumurta sarısı ve vanilyayı da ekleyerek daha hızlı ayarda 2 dakika daha çırpın.
Küçük bir kasede karbonat, kabartma tozu ve suyu ekleyip karıştırın ve hamur karışımının üzerine dökün.
Un, süt tozu ve tuzu da ekleyerek karıştırın. Çikolataları ve cevizleri ilave edip yoğurun. Hamurdan parçalar alarak yağlı kağıt üzerine dizin.
Hafif kabarması için oda sıcaklığında bir süre beklettikten sonra fırına verin. Üzerleri sararana kadar, yaklaşık 20 dakika pişirin. Yağlı kağıttan ayırmadan önce 10 dakika soğutup servis yapın.
Teşekkür ederiz.