Frambuazlı Yoğurt Tatlısı

Frambuazlı Yoğurt Tatlısı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Frambuazlı Yoğurt Tatlısı için

Malzemeler

  • 1.5 su bardağı yağsız yoğurt
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 3/4 su bardağı frambuaz
  • 1.5 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
  • 1 paket vanilya
Frambuazlı Yoğurt Tatlısı

Nasıl Yapılır

Yoğurt, krema, tatlandırıcı ve vanilyayı bir kasede çırpın. Frambuazlardan birkaç tane ayırıp kalanını mutfak robotunda püre haline getirin. Frambuaz püresini yoğurt karışımına ekleyip karıştırın ve servis kaselerine paylaştırın. Ayırdığınız frambuazlarla üzerini süsleyip 1 saat buzdolabında soğutun. Servis yapın. Afiyet olsun.

Böğürtlenle hazırlanan yoğurt tatlısı tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo