Geniş bir yoğurma kabında 2 su bardağı un, tuz ve mayayı harmanlayın. Su, süt, tereyağını ekleyip karıştırın. Azar azar un ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğurun.
Üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın ve krem peynire karıştırın.
Pul biber ile kekik ekleyin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parçayı ayırın, kalanından parçalar kopartıp avucunuzda açın.
İçine krem peynir karışımından bir miktar yerleştirip kapatın ve yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
Ayırdığınız parçadan ince şeritler hazırlayıp hamurun üzerine artı şeklinde yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.