Kıymaları geniş bir kaba alıp üzerine Antep fıstığı, rendelediğiniz soğan, sarımsak, su, tuz ve baharatları ekleyip yoğurun. Harçtan bir avuç dolusu alın ve aşağı doğru sıkarak şiş boyunca yayın.
Zeytinyağını döküm bir tavada ısıtıp, şişe dizdiğiniz kebapları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
Servis için kırmızı soğanları piyazlık doğrayıp bir kaseye alın. Üzerine nar ekşisi gezdirip sumak serpin ve karıştırın.
Patlıcanın kabuklarını soymadan ince yuvarlak doğrayın, kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
Şiş kebapları bir servis tabağına alın. Üzerlerine Antep fıstığı ve ince kıyılmış maydanoz serpin. Yanında sosladığınız soğanlar ve kızarttığınız patlıcanlarla birlikte servis yapın.
Teşekkür ederiz.