Düdüklüde Kek Tarifi
Etli börek Tarifi: Kuşbaşı etin lezzetini yufka ile buluşturduğumuz etli börek tarifi, harika bir ana yemek veya atıştırmalık oluyor. İç harcı için etleri önce kendi suyunda pişiriyor, ardından baharatlarla zenginleştiriyoruz. Yufkayı sosla harmanlayıp, etli iç harcıyla sarıyoruz. Fırında pişerken etin aroması yufkaya geçiyor ve ortaya enfes bir börek çıkıyor. Üzeri çıtır çıtır, içi ise son derece lezzetli! Peki etli börek nasıl yapılır? İşte etli börek tarifi ve malzemeleri...
Çoban Böreği tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon etli börek kaç kaloridir?
Bir porsiyon etli börek 450 kaloridir.
İç harç için:
Yufka için:
Üzeri için:
Ulduz Nurioğlu YORUM 18 Nisan 2025, 17:34
Beğen (0)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.