Karides için bal, soya sosu, susam yağı ve
acı sosu bir kasede karıştırın. Yıkadığınız
karidesleri ilave edip kasenin üzerini streç
filmle kapatıp iki saat dinlendirin. Lahana
yemeği için ezdiğiniz sarımsakları fındık
yağında 1-2 dakika kadar soteleyin. Rendelenmiş
zencefil, ince kıydığınız yeşil soğan
ve lahanayı ilave edin. Sebzeler yumuşamaya
başladığında soya sosunu ilave edin.
Susamı yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun
ve lahanaya ekleyin. Sebzeler tamamen
yumuşadığında ocaktan alın. Karidesleri
sosuyla beraber geniş bir tavaya alın. Karideler
yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan
alın. Lahana yemeğini bir servis tabağına
alın. Üzerine karidesleri sosuyla beraber
ilave edin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.