Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14337 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1299 Tarif
Diyet
4406 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2360 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1419 Tarif
Pratik Yemek
5398 Tarif
Salata ve Meze
1316 Tarif
Sos
472 Tarif
Tatlı
8959 Tarif
Yöresel
1997 Tarif
Popüler Tarifler
Brokolili Lahana Çorbası
Mısır Ekmeği
Anasayfa
Tarifler
Kuruyemişli Tarifler
Fındık Krokan
Fındık Krokan
12 Nisan 2025
Lezzetli ve kıtır atıştırmalıklar.
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Moğol bifteği
Karabuğday (Greçka) Pilavı
Islak hamburger
Barbun buğulama
KFC Tavuk
Sarımsaklı kabak topları
Yumurtalı Ekmek Yapmanın 10 Altın Kuralı
Lokum Gibi Kıvam İçin Nevzine Tatlısı Yapmanın Pratik Yolları
Siyah Pirinç Nedir?
Kızarmış Tavuk Sevenlere Altın Değerinde 10 Tavsiye
Doğum Yılınızın Son Rakamına Göre Hangi İçeceksiniz?
Mantıya Rakip Meşhur (Hingel) Hengel Yemeği İçin 10 Pratik Tüyo
Fındık Krokan için
Malzemeler
1 su bardağı şeker
3 tatlı kaşığı tereyağı
1 su bardağı fındık
Fındık Krokan
Nasıl Yapılır
Şeker tavaya alınır.
Ocak açılarak şeker eritilmeye başlanır.
Eriyen şekerin içerisine tereyağı eklenir.
Fındıklar iki, üç parçaya bölünür.
Karamelin içerisine alınır ve karıştırılır.
Yağlı kağıt serili bir kaba alınarak soğutulur.
Sonrasında soğuk servis edilir.
Tarif Kategorileri
Kuruyemişli Tarifler
Atıştırmalık
Tatlı Atıştırmalık Tarifler
Tatlı Tarifleri
Çay Saati Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kuruyemişli Tarifler
15 Dakika
Çikolatalı Karamelli Patlamış Mısır
Selinhdr
Kuruyemişli Tarifler
20 Dakika
Karamelize Tarçınlı Badem
Selinhdr
Kuruyemişli Tarifler
50 Dakika
Kestaneli Ve Terbiyeli Kereviz
Kuruyemişli Tarifler
20 Dakika
Azeri Usulü Levengi
Kuruyemişli Tarifler
15 Dakika
Ceviz Sirkesi
Kuruyemişli Tarifler
45 Dakika
Çiğ Badem Püresi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.