İmsakiye
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14289 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1292 Tarif
Diyet
4405 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2347 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1416 Tarif
Pratik Yemek
5332 Tarif
Salata ve Meze
1308 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8929 Tarif
Yöresel
1990 Tarif
Popüler Tarifler
Pırasa Çorbası
Pastırmalı Makarna
Anasayfa
Tarifler
Çorba Tarifleri
Korsan Çorbası
Korsan Çorbası
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Cevizli Tarçınlı Kek
Halep sarma
Hurma topları
Kıymalı patlıcan yemeği
Miso Çorbası
Arancini Topları
Kolay Meze Tarifleri: 30 Dakika Altı 18 Meze Tarifi
Kivinin Kabukları Yenir Mi?
Taze Sıkılmış Meyve Suyunu Saklamanın En İyi Yolu
Risotto Tarifleri: İtalyan Mutfağından 10 Nefis Risotto Tarifi
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Nisan Ayında Ne Yenir: Nisan Ayı Sebze ve Meyveleri
Korsan Çorbası için
Malzemeler
1 levrek
100 gr ahtapot
100 gr karides
1 küçük pavurya
100 gr mantar
1 yemek kaşığı tereyağı
Kekik
Kırmızı pul biber
Maydanoz
Balık suyu
Tuz
Korsan Çorbası
Nasıl Yapılır
Tüm malzemeyi küçük doğrayıp tereyağında kavurun. Geniş bir tencereye alıp balık suyunu ilave edin. Ocaktan almaya yakın kekik ve kırmızı pul biberi ekleyerek 2 taşım kaynatın. Ocaktan alıp sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Çorba Tarifleri
Balık Yemekleri
Etli Çorba Tarifleri
Yöresel Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Çorba Tarifleri
35 Dakika
Sütsüz Domates Çorbası
Selinhdr
Çorba Tarifleri
35 Dakika
Sarımsaklı Yayla Çorbası
Selinhdr
Çorba Tarifleri
45 Dakika
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Selinhdr
Çorba Tarifleri
55 Dakika
Tavuklu Düğün Çorbası
Selinhdr
Çorba Tarifleri
30 Dakika
Yoğurtlu Tarhana Çorbası
Selinhdr
Çorba Tarifleri
35 Dakika
Kremalı Midye Çorbası
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.