Bir sos tenceresine un, nişasta, toz şeker ve vanilyayı koyun. Üzerine sütü ve yumurta sarısını ekleyip tel çırpıcı ile iyice karıştırın. Orta ateş üzerine alıp sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelene kadar ara sıra karıştırarak ılındırın.
Ilınan kremaya toz kremşantiyi ekleyin ve mikser yardımıyla yüksek devirde çırpın. Üzerinin kabuk tutmaması için streç filmle yüzeyini kaplayın ve buzdolabında soğutun.
Kremayı küçük bir sos tenceresinde ısıtın. Küçük parçalara bölünmüş çikolataları ekleyin ve ocaktan alın. Çikolatalar eriyene kadar karıştırın. İyice soğuyana kadar bekletin.
Pandispanya kekini 3 ya da 4 kat olacak şekilde kesin. Aralarına hazırladığınız kremadan sürerek üst üste katları yerleştirin. En üste de kalan kremadan sürüp çikolata sos dökün. Üzerini orman meyveleri ve nane yaprakları ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.