Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurta aklarını bir mikser yardımıyla 1-2 dakika çırpın. Yumurta sarılarını ayrı bir karıştırma kabına alın. Şekerler ve vanilya özünü ekleyip şekerler tamamen eriyinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Eritilmiş tereyağı, muz püresi ve Hindistan cevizini ekleyip karıştırmaya devam edin. Un ve sütü ekleyip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın.
Yumurta aklarını diğer karışıma ilave edin. Bir spatula yardımıyla fazla söndürmeden karışıma yedirin. Karışımı yağladığınız yuvarlak fırın kabına alın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında yaklaşık 60 dakika pişirin. Fırından alıp en az 3 saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.