Yumurtalar ve toz şekeri bir karıştırma kabına alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
Zeytinyağı, vanilya, kabartma tozu ve unu ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın.
Son olarak ıspanak püresini ilave edin ve tekrar karıştırın. Harcı yağladığınız kelepçeli bir kek kalıbına aktarın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Kreması için krema ve pudra şekerini bir karıştırma kabına alın. Hafif katılaşmaya başlayıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
Krema kıvam almaya başladığında labne peynirini ilave edip bir spatula yardımıyla karıştırın. Soğuyan kekinizi ortadan ikiye kesin.
Bir parçanın üzerine kremadan yayıp diğer parçayı üzerine kapatın. Kekinizin üzerini kalan krema ile kaplayın. Üzerini toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.