Hurmaları, kakaoyu, akçaağaç şurubunu, bademleri, vanilya özünü, Hindistan cevizi yağını, kinoayı, suyu ve kuru üzümlerin 150 gramını mutfak robotunda tamamen karışana kadar iyice çekin. Fındıkları ve kalan kuru üzümleri ekleyip kabaca çekin. Karışımı pişirme kağıdı serdiğiniz kare bir kek kalıbına koyun. Spatula yardımıyla karışımı eşit olacak şekilde yayın. Sertleşene kadar buzdolabında bekletin.
Kaplama için hurmaları, kakao tozunu, Hindistan cevizi yağını ve suyu bir kaseye koyup, el blenderı yardımıyla pürüzsüz olana kadar çekin.
Brownie’yi tepsiden çıkarın, kaplamayı üzerine yayın ve kakao çekirdeklerini serpiştirin. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.