Bir tavaya zeytinyağını döküp ince doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Kıymayı ve salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin.
İnce doğradığınız pırasaları ve baharatları ekleyip 15 dk pişirin ve ardından ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Büyük bir tavanın içerisine iki adet yufkayı kenarları tavanın dışında kalacak şekilde yerleştirin.
Hazırladığınız süt, yumurta ve zeytinyağı karışımını yufkanın içerisine sürün.
Pırasalı iç harcı ekleyin ve bir yufkayı ikiye bölüp tekrar yufkayı yerleştirin ve tekrar pırasalı iç harcından ekleyin.
Kalan yufkalar ve iç harç için aynı işlemi tekrarlayın. Son olarak tavanın dış kısmında kalan yufkaları da üst kısımda birleştirin ve kapatın.
Orta ateşte tavanın kapağı kapalı vaziyette alt ve üst kısmı eşit kızarana kadar pişirin ve daha sonra servis tabağına alın üçgen şekilde keserek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.