İlk önce krepler hazırlanır, krep ne kadar ince olursa o kadar güzel olur.😉
Bir kapta tüm malzemeler karıştırılır. Krep tavasına bir çay kaşığı kadar tereyağı konur. Krepten bir kepçe dökülür. Bu şekilde önlü arkalı pişirilir.
Tavuklar küçük doğranır. Tavada yağ ile biraz sotelenir. Biberler eklenir, biraz pişirilir ve baharat, salça eklenip biraz daha pişirilip ocaktan alınır.
Beşamel sos için küçük bir tencerede tereyağı eritilir ve un ile biraz kavrulur. Ardından yavaş yavaş süt ilave edilir, topaklanma olmaması için hızlıca çırpılır.
Tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alınır. Artık sarma işlemine geldi sıra☺️ Krepin ortasına bir kaşık beşamel sos, rendelenmiş kaşar peyniri ve tavuk konur, bohça şeklinde katlanır.
Üzerine beşamel sos ve rendelenmiş kaşar konur. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye dizilir. 180 derece fırında kaşar kızarana kadar pişirilir. AFİYET OLSUN☺️
Teşekkür ederiz.