Maydanozu temizleyip kıyın. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın.
Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti ilave edin ve et suyunu salıp çekene kadar kavurun. Soğanları ve sarımsakları ekleyip pembeleşene kadar soteleyin.
Domatesi ilave edip 2-3 dakika pişirin. Etlerin üzerini 1 parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin.
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte et yumuşayana kadar pişirin. Bulgur, maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyip bulgurlar suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alın.
Lahana yaprağını çorba kepçesinin içine kenarları dışa taşacak şekilde serip bulgurlu harcı ilave edin.
Lahanının dışa sarkan uçlarını üste doğru kapatıp bohça gibi sarın. Diğer bohçalarıda aynı şekilde hazırlayın. Bohçaları tencereye ters çevirip yerleştirin.
Salçayı kalan suda ezip bohçaların üzerine gezdirerek dökün. Kısık ateşte lahanalar yumuşayana kadar pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.