Şehrazat Tatlısı
Hamuru için
Kızartmak için
Arası için
Hamur için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavada Ayçiçek yağını ısıtın. Tavaya bir kepçe yardımıyla karışımdan dökerek yayın. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin. Harç bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Hazırladığınız taco hamurlarını önceden ısıtılmış 180 derece fırının ızgara bölümüne arada iki tel kalacak şekilde asın. Hafif kıtırlaşana kadar 10 dakika pişirip servis tabağına alın. Yıkayıp süzdüğünüz marul yapraklarını iri kıyarak geniş bir kaseye alın. Küp doğranmış domates, piyazlık doğradığınız kırmızı soğan ve tel peyniri ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız karışımı tacoların arasına paylaştırarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.