Pastırma Turşusu

Pastırma Turşusu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pastırma Turşusu için

Malzemeler

  • 200 gr pastırma
  • 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 domates
  • 4 dal maydanoz
  • Tane karabiber
Pastırma Turşusu

Nasıl Yapılır

Keyifli vakitlerin en lezzetli eşlikçileri mezelerle davet sofralarınızı süsleyin. Pastırmaların çemenlerini çıkarıp ince doğrayın. Üzüm sirkesi ile tane karabiberi derin bir kapta karıştırıp doğradığınız pastırmaları marine edin. Kabuğunu soyduğunuz domates ile maydanozları ince kıyın. Marine ettiğiniz pastırmanın sirkesini süzdürüp servis tabağına alın. Üzerine domates ve maydanozları ilave edip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo